Sunet bombastic.

Muzica fără başi nu vă satisface? Sistemul opţional de sunet beats al specialistului BeatsAudio vă permite să savuraţi la maximum muzica, indiferent de locul pe care îl ocupanţi în T-Cross. Vibraţiile pe măsură din stomac sunt asigurate de subwoofer-ul ce generează başi perfecţi. Amplificatorul cu 8 canale şi 300 de waţi este atât de puternic, încât va entuziasma de la primul sunet. Atât, pe dumneavoastră, cât şi pe toţi pasagerii de la bord.

Beneficiați de Apple Music. Gratuit timp de 6 luni.*

Volkswagen Car-Net vă oferă acum şi mai multe avantaje: până la 6 luni de muzică gratuită de pe Apple Music, ce pune la dispoziţie peste 45 de milioane de melodii, de care vă puteţi bucura oriunde aţi fi, folosind telefonul dumneavoastră iPhone sau Android sau calculatorul sau chiar automobilul dumneavoastră Volkswagen cu serviciile CarPlay. De asemenea, veţi putea beneficia de numeroase servicii speciale, ca de exemplu de radioul live Beats 1 Radio, de informaţii culturale actuale şi de alte noutăţi exclusive, în streaming sau off-line şi, mai ales, fără pauze publicitare.

 

* Valabil exclusiv pentru membrii individuali; 3 luni gratuite pentru membrii existenţi; nu poate fi combinat cu alte oferte şi acţiuni; după încheierea fazei gratuite, abonamentul de membru se prelungește automat. Codul este valabil timp de 12 luni. Acest cod de voucher nu este destinat revânzării, nu poate fi înlocuit cu bani şi nu vor fi oferite despăgubiri în caz de furt sau pierdere. Valabil exclusiv pentru Apple Music în Germania. Este necesar un cont iTunes-Konto. Se aplică toate condiţiile Apple Media Services; puteţi citi condiţiile aplicabile în ţara dumneavoastră aici https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/. Vârsta dumneavoastră trebuie să fie de minimum 13 ani, iar domiciliul dumneavoastră trebuie să se afle în ţara corespunzătore voucher-ului. Sunt necesare anumite produse şi servicii compatibile. Apple Music este o marcă înregistrată a Apple Inc. Apple nu este un participant sau sponsor al acestei acţiuni de promovare.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen