Menţineţi-vă flexibilitatea şi la drum.

Partea din spate şi portbagajul vă oferă spaţiu suficient de transport, pentru genţi de voiaj sau cumpărături. În plus, vă asigură un nivel ridicat de flexibilitate: deoarece bancheta variabilă poate fi adaptată oricând dorințelor dumneavoastră. Puteţi să o rabataţi complet în faţă sau să o transformaţi într-o suprafaţă plană, pe care să încărcaţi bagajele sau chiar să o rabataţi fracţionată asimetric. Depinde doar de dumneavoastră.  

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen