Argumente strălucitoare. Încă de la prima privire.

Deschideţi noi drumuri, în cea mai sclipitoare și clară lumină: T-Cross este echipat în dotarea standard cu faruri cu halogen şi cu lumini de zi cu LED integrate în barele din faţă. Pentru linia de echipare Life, puteţi comanda şi farurile LED, cu semnătura luminoasă specifică modelului T-Cross. Acestea sunt o dotare standard pentru T-Cross Style. Farurile cu LED în care sunt integrate luminile de zi cu LED se caracterizează prin lumina lor puternică şi prin spectrul luminos similar celui natural. În condiții de vreme nefavorabilă, acestea vă asigură o vizibilitate şi mai bună.

Blocuri optice spate cu LED standard sunt absolut spectaculoase, mai ales la linia de echipare T-Cross Style, care este echipată adiţional cu lumini de poziţie.

Banda reflectorizantă de pe hayon sunt o sursă indirectă de lumină, desăvârșind cu eleganță pachetul de iluminare.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen