Cine este bine informat, ajunge mai relaxat la destinaţie.

O mai bună orientare, plus informaţii de actualitate: pachetul de servicii Car-Net Guide & Inform* vă stă la dispoziţie în combinaţie cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media, oferindu-vă diferite posibilităţi de a beneficia de avantajele oferite de conexiunea la internet.   

Astfel veţi face uz de date a căror actualitate este greu de depăşit. Dacă undeva se formează sau se dizolvă un ambuteiaj, de exemplu, veţi afla acest fapt în timp real. Deosebit de confortabilă este şi funcţia de adaptare automată a rutei. Iar Car-Net vă permite, de asemenea, să descoperiţi destinaţii speciale în apropiere, ca de exemplu, restaurante sau alte puncte de interes. Puteţi solicita, de asemenea, afişarea locurilor libere de parcare în parcările care comunică aceste informaţii, precum şi afişarea benzinăriilor, inclusiv a preţurilor actuale. Iar funcţia de import on-line a destinaţiilor vă permite să trimiteţi către automobil destinaţiile pentru navigaţie, în timp ce vă aflaţi la birou, acasă sau la drum.

* Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Guide & Inform, trebuie încheiat on-line un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Dacă vă înregistraţi ulterior, vă scurtaţi perioada în care serviciile vă sunt oferite gratuit.

Utilizarea serviciilor on-line mobile (Car-Net Guide & Inform) este posibilă exclusiv cu dotarea opţională Discover Mediaf. De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil cu capacitate de conectare la internet (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă, prin intermediul Carstick-ului LTE opţional şi cu sistemul de navigaţie Discover Media, puteţi crea, de asemenea, foarte simplu şi rapid, o conexiune la internet pentru dispozitivul dumneavoastră de navigaţie sau pentru un Hotspot WiFi în interiorul automobilului. Serviciile Car-Net sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date!

Disponibilitatea serviciilor Car-Net Guide & Inform poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut pe perioada contractuală. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Folosiți-vă aplicaţiile şi la bordul maşinii.

Car-Net App-Connect (dotare opţională) vă permite să conectaţi confortabil smartphone-ul dumneavoastră cu sistemul radio opţional Composition Media sau cu sistemul opţional de navigaţie Discover Media sau Discover Pro. Astfel puteţi utiliza anumite aplicaţii de pe telefonul mobil, prin intermediul touchscreen-ului automobilului. Dar avantajul nu constă doar în utilizarea facilă: aplicaţiile numeroase pot procesa informaţiile puse la dispoziţie de autovehicul pentru a oferi funcţii adiţionale utile sau distractive.

Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, Android Auto™ de la Google şi Apple CarPlay™. La www.volkswagen.de/mobiltelefon puteţi verifica cu care dintre tehnologiile enumerate este compatibilă cu smartphone-ul dumneavoastră. Vă rugăm să aveţi în vedere că anumite aplicaţii nu sunt oferite pentru toate cele trei tehnologii şi că disponibilitatea acestor tehnologii poate să difere de la o ţară la alta.

Conexiunea smart cu noul dumneavoastră T-Cross: Volkswagen Connect.

Aplicaţia gratuită Volkswagen Connect în combinaţie cu DataPlug* vă oferă pe smartphone toate informaţiile importante legate de automobil. Volkswagen Connect transformă T-Cross, cât ai clipi, într-un Connected Car, în urma unei conectări simple prin Bluetooth şi a instalării, de asemenea, facile. Această aplicaţie oferă totodată o extensie perfectă a funcţiilor Car-Net Guide & Inform.

Astfel puteţi vedea pe smartphone-ul dumneavoastră oricând informaţii precum numărul de kilometri parcurşi, termenele următoare la service sau martorii actuali, respectiv recomandările sistemului. În cazul unei defecţiuni, puteţi apela din aplicaţie centrala telefonică 24 din 24 a mărcii Volkswagen din ţara dumneavoastră sau cel mai apropiat partener de service Volkswagen. De asemenea, puteţi vedea ultimele călătorii în jurnalul de bord digital şi puteţi controla costurile per călătorie, cu ajutorul funcţiei de monitorizare a alimentărilor. Iar la drumurile dumneavoastră de zi cu zi, pentru un plus de divertisment, puteţi obţine puncte şi trofee, similar unui joc pe calculator.

Aflaţi detalii despre Volkswagen Connect şi numeroasele funcţii adiţionale la vwconnect.com.

* Dataplug este disponibil la partenerul dumneavoastră Volkswagen. Detalii despre funcţiile aplicaţiei, Întrebări şi răspunsuri şi Comptabilitate cu alte modele începând cu anul de fabricaţie 2008 găsiţi la vwconnect.com.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen