T-Cross vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

În timp ce conduceţi, senzorul Blind Spot vă avertizează dacă în unghiul mort se află alte vehicule, activând LED-urile de pe oglinzile exterioare, pe partea corespunzătoare.* Iar la ieşirea din parcare în marşarier, asistentul pentru ieşirea din parcare monitorizează zonele laterale ale maşinii dumneavoastră, precum şi traficul perpendicular.*

 

*Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Ţineţi traficul la distanţă.

Sistemul automat de reglare a distanţei ACC vă poate ajuta să menţineţi viteza maximă pe care aţi setat-o anterior*, precum şi distanţa minimă faţă de vehiculele care se deplasează în faţă.**

 

* Până la max. 210 km/h.

** Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Vedeţi mai bine, fără a fi stresat de grija acționării luminilor de drum.

Cu ajutorul unei camere video montate în spatele parbrizului, sistemul opţional "Light Assist" poate detecta autovehiculele care se deplasează înainte sau care vin din sens opus, putând comuta automat între luminile de întâlnire şi cele de drum.*

Astfel şoferul este degrevat, iar perioada în care luminile de drum sunt aprinse creşte considerabil, îmbunătăţind vizibilitatea. Rezultatul constă în optimizarea siguranţei şi a confortului la călătoriile din timpul nopţii.

 

* Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

T-Cross.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team