Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Noul T-Cross – “more than one thing”

04.07.2018

Noul T-Cross – “more than one thing”

Wolfsburg (D) - T-Cross1 are menirea de a lansa o nouă formă de SUV în gama de modele Volkswagen. Prezentat în 2016 la Salonul Auto de la Geneva, acest studiu mult anticipat merge acum spre producţia de serie. Odată cu T-Cross, Volkswagen îşi extinde gama de SUV-uri (Sport Utility Vehicle), incluzând acum şi un model de talie mică. "I m more than one thing" - acesta este sloganul de la lansarea noului T-Cross. "Mai mult" (engl. more) este ceea ce caracterizează modelului: oferă mai mult decât celelalte modele din acest segment, fără a costa mai mult. Premiera mondială a modelului T-Cross va avea loc în toamnă. Până atunci, Volkswagen va scurta aşteptarea, oferind primele detalii despre viitorul SUV de talie mică.

 T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace şi Touareg vor fi cele cinci modele SUV ale mărcii în Europa. Dar noul T-Cross va completa gama SUV a mărcii şi în China şi America de Sud. Modelul Volkswagen cu o lungime de 4.107 mm emană carismă, are tracţiune faţă în toate variantele, este structurat pe baza unui concept funcțional şi este construit în manieră inteligentă. Modelul se simte ca acasă în oraş, dar este pregătit şi pentru aventurile mici sau mari, în jungla urbană sau în afara oraşului.

Matricea modulară transversală MQB creează un spaţiu impresionant de generos.  De exemplu, scaunele din spate pot fi ajustate longitudinal, pentru a oferi mai mult spaţiu la nivelul genunchilor sau pentru a încărca mai multe bagaje. Influenţa pozitivă a matricei modulare transversale se face simţită în toate zonele. Astfel, T-Cross va intra pe piaţă ca fiind unul dintre cele mai sigure autovehicule din clasa sa, garantând proprietăţi excelente în caz de impact şi o gamă largă de sisteme de asistenţă. În echiparea standard vor fi incluse următoarele sisteme: "Front Assist" (sistemul de monitorizare a traficului din faţa maşinii) şi "Lane   Assist" (sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare). "I am more than one thing" - noul T-Cross.

 

Film: Jürgen Stackmann, Directorul departamentului Vânzări şi Marketing şi Klaus Bischoff, Directorul departamentului Design al mărcii Volkswagen, oferă detalii despre T-Cross: https://youtu.be/1S8nY3sQxuk

 

 

1) T-Cross: Autovehiculul este un prototip în versiune apropiată de cea pentru producţie.