Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Caravana Volkswagen Brand Days debutează pe 16 noiembrie

16.11.2017

Caravana Volkswagen Brand Days debutează pe 16 noiembrie

București, 15 noiembrie 2017 - Volkswagen a anunțat, în cadrul unui eveniment de presă, lansarea celei mai recente campanii a brandului. Aceasta va fi organizată sub forma unei caravane care va traversa șase orașe din România și se va desfășura în intervalul 16 noiembrie 2017 - 13 decembrie 2017.

 Campania își propune să ofere publicului larg oportunitatea de a avea o experiență unică la bordul celor mai noi modele Volkswagen: Arteon, limuzina care combină elementele de design ale unei mașini sportive cu eleganța unui Fastback, Tiguan Allspace, cel mai nou SUV de la VW, care poate fi configurat pentru 7 locuri și Noul Polo, îmbunătățit cu toate elementele de bază în privința confortului.

 "Am ales o abordare directă, deschisă către oameni, atunci când vorbim de interacțiunea cu brandul Volkswagen. Volkswagen Brand Days dorește să ofere o experiență inedită publicului larg. Autovehiculele folosite în campanie sunt cele mai noi modele Volkswagen și ne bucurăm că putem să le aducem mai aproape de persoanele interesate, în șase orașe din România" a declarat Bogdan Florea - Brand Manager Volkswagen.

 Caravana Volkswagen Brand Days va debuta pe 16 noiembrie în parcările exterioare ale centrelor comerciale Promenada și Băneasa Shopping City din București, unde, timp de șapte zile, vizitatorii standului special amenajat vor putea să se înscrie și să testeze cele mai noi autovehicule ale brandului german.

 Publicul larg este așteptat la Volkswagen Brand Days și în Timișoara între 24 și 28 noiembrie, Iași între 24 și 29 noiembrie, Cluj-Napoca între 2 și 6 Decembrie, Bacău între 4 și 6 Decembrie și Brașov între 8 și 13 decembrie.  

 Cei interesați se pot înscrie deja pe site-ul branddays.volkswagen.ro urmând a fi contactați și programați pentru test-drive în funcție de orașul în care locuiesc.