Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Volkswagen la IAA 2017: Prezentarea versiunii dezvoltate în continuarea modelului I.D. CROZZ

08.09.2017

Wolfsburg - Volkswagen avansează cu dezvoltarea unei noi generații de vehicule electrice inovatoare și va prezenta o versiune dezvoltată în continuarea a modelului I.D. CROZZ săptămâna viitoare la IAA (International Motor Show, 12-24 septembrie 2017),  în Frankfurt (D).

 

Conceptul reproiectat al autoturismului se bazează pe arhitectura complet electrică și este caracterizat printr-un design impecabil, puternic. Designul din față și din spate, în special, indică mai mult în direcția unui model de producție. De asemenea, stilul său este definit de capota largă cu aripile din față cu pasaje mari ale roților și de acoperișul a cărui suprafață exterioară este finisată în negru satinat.    

Aspectul de SUV foarte contemporan continuă în interior datorită sistemului său compact de propulsare electrică și integrării bateriei sale litiu-ion în podeaua autovehiculului, ceea ce are drept rezultat un spațiu deschis - un concept spațial de tip salon cu patru scaune individuale versatile.