Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Pre-vânzările au început: Noul Arteon poate fi acum comandat

09.05.2017

→ Noul model de caroserie în două volume oferă combinația perfectă dintre un design estetic și un concept general extrem de funcțional

→ Debutând la lansarea pe piața cu cele mai puternice două modele sunt 206 kW/280 CP (TSI) și 176 kW/240 CP (TDI)

 

Pre-vânzările noului Arteon încep de astăzi în Romania. Disponibile la comandă și configurate la lansare, sunt cele mai puternice două motoare pe benzină și diesel - un TSI care oferă 206 kW/280 CP și un TDI biturbo care produce 176 kW/240 CP. Ambele versiuni de top sunt furnizate standard cu o cutie de viteze cu două ambreiaje (DSG) și tracțiune integrală 4Motion.

Noul Arteon este conceput pentru a încânta clienții cu combinația sa de design estetic, carismă sportivă, o flexibilitate excelentă și un spațiu generos. Alte aspecte care pot fi considerate puncte forte în orice clasă de vehicule includ un spațiu excelent pentru picioare în partea din spate și un spațiu pentru bagaje de 563 până la 1.557 litri.

 

Pe partea pur tehnică, noul Volkswagen se remarcă prin tracțiune față și tracțiune integrală, plus display-uri digitalizate și controale. Alte caracteristici includ un Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complet și programabile), un display head-up și noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch și control prin gesturi.

 

Sistemele inovatoare de asistență a șoferului și conveniență Arteon se potrivesc perfect cu conceptul general. Trei dintre noile sale tehnologii ilustrează acest lucru. Cea mai nouă generație de Adaptive Cruise Control (ACC) (Control adaptat al vitezei de croazieră), ia în considerare acum limitele de viteză și informațiile privind rutele și reglează automat viteza de conducere în mod corespunzător. Datorită datelor rutiere și ale sistemului noile lumini dinamice la viraje cu controlul predictiv al fasciculului anticipează atunci când se apropie o curbă și o luminează înainte ca șoferul să ajungă în curbă. Cea de a doua generație de Emergency Assist (Asistență de urgență) oferă mai multă siguranță: în cazul în care conducătorul auto devine incapabil din motive de sănătate, sistemul nu numai că încetinește mașina în limitele de sistem, dar acum, o și dirijează către banda de mică viteză, în funcție de trafic.

 

Împreună cu versiunea de bază de înaltă calitate, gran turismo va fi disponibil în două linii de echipare exclusive: "Elegance" și "R-Line". Configurația standard a Arteon Elegance este axată foarte mult pe un aspect rafinat. Între timp, Arteon R-Line pune chiar mai mult sportivitatea în centrul configurației vehiculului - așa cum este tipic pentru toate modelele Volkswagen R-Line. Pe baza diferitelor orientări ale acestor două linii de echipare, modelul de caroserie în două volume poate fi personalizat pe scară largă. Gama de dotări opționale include caracteristici cum ar fi o trapă panoramică cu inclinare/glisantă, aer condiționat automat cu reglare pe 3 zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului și filtru de alergeni), scaune față cu masaj, volan multifuncțional încălzit și două tonuri de piele nappa pentru interior.

 

Prețurile pentru Arteon (în Romania), în combinație cu cele mai înalte două niveluri de putere la ieșire de 206 kW/280 CP (TSI) și 176 kW/240 CP (TDI) pornesc de la 44.614 € (inclusiv TVA) și respectiv 43.014 € (inclusiv TVA).