Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Premiul „World Car of the Year” pentru automobilul anului 2017: Tiguan se află printre cei trei finaliști

10.04.2017

→ Automobilul aflat în fruntea vânzărilor mărcii Volkswagen în finala renumitei competiții internaționale

→ Peste 300.000 de comenzi Tiguan de la lansarea vânzărilor în urmă cu un an

→ Model de succes la nivel mondial: 3,5 de milioane de automobile Tiguan livrate clienților

 

Tiguan își continuă povestea de succes în cadrul ultimei generații aflate pe piață de anul trecut. Acest lucru este dovedit de faptul că Tiguan este unul dintre cei trei finaliști în competiția de anul acesta pentru Premiul "World Car of the Year".  Modelul de succes nu a cucerit doar presa din domeniul comerțului internațional, ci și clienții. Mai mult de 300.000 de modele Tiguan au fost comandate din momentul în care acestea au devenit disponibile în 2016.

Tiguan este una dintre cele mai importante modele marca Volkswagen, fiind asociat unei ofensive SUV de succes. Prima generație de Tiguan a debutat în 2007, ajungând imediat în topul vânzărilor. În prezent, este produs în patru țări (China, Germania, Mexic și Rusia) și vândut în cadrul a 170 de piețe.

 

După zece ani, este parte integrantă a scenei carosabilului cu 3,5 de milioane de vehicule vândute în întreaga lume. Cu noul model, Volkswagen se bazează pe succesele predecesorului său, oferind un Tiguan care să răspundă nevoilor clienților, în funcție de țară.

 

Spre exemplu, gama a fost extinsă cu Tiguan Allspace, noua versiune pentru Europa. Comercializarea acestui model nou Tiguan, având o lungime mai mare cu peste 20 de centimetri, debutează la mijlocul lunii mai.  Tiguan Allspace are mult mai mult spațiu pentru bagaje și până la șapte locuri pentru pasageri. În plus, acesta oferă variabilitate impresionantă și o gamă extinsă de caracteristici standard, comparativ cu versiunea Tiguan anterioară. China are deja versiunea sa locală de Tiguan Allspace; modelul mai spațios va fi introdus pe piața americană în decursul acestui an.