Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Din ianuarie până în martie 2017: Mai multe premii naționale și internaționale pentru modelele Volkswagen

23.03.2017

→ Premiul "Readers' choice" al Auto Bild Allrad: Tiguan este "Mașina cu tracțiune integrală a anului 2017"

→ I.D.BUZZ primește premiul pentru design în Detroit

→ Best Cars 2017: up! și Tiguan sunt numite cele mai bune în categoria auto motor și sport de către cititori

→ Golf Alltrack este "Mașina Anului 2017" în Canada

 

Tiguan este numit câștigător de cititorii Auto Bild Allrad

Cititorii revistei comerciale Auto Bild Allrad au decis și au ales Tiguan ca "Mașina cu Tracțiune Integrală a Anului" în categoria vehicule off-road și SUV de până la 30.000 euro. Premiul pentru populara mașină 4x4 a fost acordat Volkswagen ieri seară, în Frankfurt. A doua generație a Tiguan a apărut pe piață anul trecut și în curând i se va alătura Tiguan Allspace. Acesta are mult mai mult spațiu - cu varianta de până la șapte persoane - și oferă o versatilitate impresionantă și o gamă extinsă de funcționalități standard.

Tiguan este "Mașina cu Tracțiune Integrală a Anului 2017"

 

I.D.BUZZ primește premiul pentru design în SUA

 

 

I.D. BUZZ primește premiul pentru design în Detroit

La începutul lunii ianuarie, I.D.BUZZ a sărbătorit lansarea mondială la Salonul Auto Nord American (NAIAS) din Detroit, primind primul său premiu. Premiul oficial pentru design al salonului, "EYES ON DESIGN AWARD", acordat de un juriu de experți, a revenit mașinii concept în totalitate electrică I.D.BUZZ de la Volkswagen, în categoria "Cel Mai Bun Camion Concept".

 

"Cele mai bune mașini 2017" - dublă victorie pentru Tiguan și up!

up! și Tiguan sunt printre "Cele mai bune mașini ale anului 2017". Cititorii auto motor și sport au ales up! în categoria "Mini" și Tiguan în categoria "SUV compact/vehicul off-road" ca cele mai bune inovații auto ale anului. (26 ianuarie 2017)

 

Golf Alltrack este numită "Mașina Anului 2017" în Canada

La sfârșitul lunii februarie, Golf Alltrack a primit "Premiul Mașina Anului" de la Automobile Journalists Association of Canada (AJAC) la Salonul Auto Internațional Canadian din Toronto. Un juriu de jurnaliști din industria automotive a luat această decizie după un program de testări riguros pentru Golf Alltrack. În același timp, modelele Golf, Golf Alltrack și Golf GTI au fost incluse în "Lista celor mai bune 10 mașini" din 2017 în revista Car and Driver.