Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Volkswagen Touran, pentru prima dată cel mai vândut MPV al Europei

07.02.2017

→ În 2016, Volkswagen Touran a devenit mașina nr.1 a tuturor claselor MPV

→ Controlează opririle și pornirile în trafic, în mod automat, cu noul ACC (dispozitiv de reglare automată a distanței)

 

Volkswagen Touran - Wolfsburg este, pentru prima dată, cel mai de bine vândut MPV din Europa. După cum a constatat renumita companie de cercetare de piață IHS Automotive, Touran s-a impus pe continentul european cu un total de peste 112.000 de înmatriculări noi în 2016. Cea mai recentă generație a acestui all-rounder, cu sistemele inovatoare de asistență a conducătorului auto și de infotainment, este vândută în peste 40 de țări din întreaga lume. Mulțumită scaunelor batante (cu până la șapte locuri și 834 litri capacitate de încărcare), Touran se clasează ca unul dintre cele mai flexibile autovehicule multifuncționale din orice clasă.

 

Volkswagen a actualizat recent unul dintre cele mai importante sisteme de asistență a conducătorului auto: ACC (inclusiv Front Assist - monitorizarea împrejurimilor și funcția de frânare de urgență în oraș). Controlul adaptiv al navigării acoperă acum un interval de viteză de la 30 la 210 km/h (precedentul fiind de la 30 la 160 km/h). Combinat cu o cutie de viteză cu dublu ambreiaj (DSG), acest spectru se extinde de la 0 la 210km/h. Cu ACC și DSG , Touran se deplasează între opririle și pornirile din trafic aproape automat, așa cum - în limitele sistemului - încetinește până la oprire și pornește din nou în mod autonom. Celelalte puncte forte ale autovehiculului ideal pentru familie includ tehnologii cum ar fi sistemul de climă cu 3 zone (calitate ridicată a aerului datorită filtrului biogen activ) și sistemul Car-Net Cam Connect - pin care camera GoPro® vine în ajutorul părinților, afișând imaginea fiecărui copil de pe bancheta din spate pe monitorul sistemului de infotainment.