Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Avanpremieră Volkswagen 2017 la Detroit:

10.01.2017

Ofensivă SUV: marca Volkswagen prezintă două modele SUV adresate pieței din S.U.A.

Noua versiune de Tiguan cu ampatament lung, cu până la șapte locuri și un pachet de caracteristici atractiv

  • Producerea noului automobil Atlas în cadrul fabricii din Chattanooga deschide un segment important pentru marca Volkswagen

În ajunul Salonului Auto Internațional din America de Nord (NAIAS) de la Detroit, marca Volkswagen prezintă două noi modele în cadrul ofensivei SUV: automobilul Atlas și noua versiune cu ampatament lung a automobilului Tiguan, ambele fiind lansate în S.U.A., în 2017.

Dr. Herbert Diess, Președintele Consiliului de Administrație al mărcii Volkswagen, explică: "America de Nord este o piață esențială pentru marca noastră, sarcina cea mai importantă pe care o avem de îndeplinit fiind recâștigarea încrederii clienților noștri. Volkswagen înseamnă autoturisme proiectate pentru cumpărătorii americani, construite în regiunea Americii de Nord, la prețuri atractive. Noul Volkswagen Atlas și revoluționarul Tiguan marchează începutul unei ofensive importante a produselor noastre."

Anul viitor, marca Volkswagen extinde gama Tiguan prin lansarea versiunii cu ampatament lung. În plus față de ampatamentul mai lung, noul SUV se identifică și prin alte caracteristici. Conturul spatelui autovehiculului personalizat, modificările aduse părții din față și caracteristicile tehnice standard mult îmbunătățite îl diferențiază de versiunea mai compactă de Tiguan. Versiunea de top nou-concepută cu până la șapte locuri va fi lansată începând cu sfârșitul primăverii, în mod succesiv în America de Nord, China și Europa.

În Europa, denumirea versiunii cu ampatament lung va purta numele de "Allspace".

Premiera mondială a noului autoturism Atlas a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, în Santa Monica (California). Prin autoturismul Atlas, Volkswagen oferă pentru întâia oară un model aparținând clasei SUV de talie medie și de serie mare, complet adaptat nevoilor pieței americane. Noul model pentru piața din America de Nord este fabricat în Chattanooga (Tennessee), oferind tehnologii inovative, alături de dimensiunea spațioasă cu până la șapte locuri.  Noul Atlas îi va încânta, de asemenea, pe șoferi prin performanțele sale remarcabile de conducere și o gamă largă de sisteme de asistare a conducătorului auto din clasa SUV premium.