Meniu
Inchidere meniu

Piese Originale Volkswagen® Filtrele de polen și praf Originale Volkswagen

Piese Originale Volkswagen® Filtrele de polen și praf Originale Volkswagen

Filtrele de polen și praf Originale Volkswagen

... asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.

… sunt realizate din două straturi. Primul strat filtrează particule mari de praf şi calamină. Cel de-al doilea strat îndepărtează un număr mare de spori de ciuperci şi polenul, care pot să afecteze plămânii.

… cu strat suplimentar de microfiltru de cărbune activ, reduc mirosurile şi fixează agenţii dăunători gazoşi. Ozonul este astfel transformat aproape în totalitate în oxigen. În plus, filtrele noi asigură vizibilitatea mai bună datorită faptului că geamurile se aburesc mai puţin.

… asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului.

… reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic.

… opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen