Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Interval flexibil

Interval flexibil service

Prin "service flexibil", disponibil în toate punctele care oferă service autorizat Volkswagen, se înţelege faptul că uleiul motorului se schimbă la un număr variabil de km (cel târziu la 30.000 km sau 2 ani) în funcţie de uzura acestuia. Indiferent de dealerul Volkswagen contactat sau de reprezentanța Volkswagen cu care țineți legătura, uzura evaluată în service  va ţine seama întotdeauna de criterii standard care țin în primul rând de condiţiile de utilizare:temperatura uleiului, turaţia motorului, sarcină, numărul de porniri la rece, numărul de regenerări DPF (pentru motoarele Diesel), stil de conducere.

 

Utilizatorul maşinii este informat în legătură cu apropierea evenimentului "Interval service" prin intermediul afişajului computerului de bord despre care puteți afla mai multe de la distribuitorul Volkswagen din zona dumneavoastră. Inspecţia de service se face conform menţiunilor înscrise pe eticheta de service sau conform informaţiilor afişate de computerul de bord (în funcţie de model). Pentru a asigura menținerea calității și performanței în exploatare, se recomandă ca inspecția să fie făcută într-unul din punctele de service autorizat Volkswagen.

 

*modelul up! este încadrat în sistemul de service fix (15.000 km/ 1 an)

 

Pentru mai multe informaţii vă rugam să accesaţi lista Distribuitorilor Volkswagen de aici: