Specialistul Volkswagen în accidente

 Volkswagen acordă o importanță deosebită siguranței rutiere. De aceea, automobilele Volkswagen sunt dotate cu numeroase sisteme de siguranță activă, ce au rolul de a preveni producerea unui accident, şi de siguranță pasivă, acestea asigurând protecția optimă a pasagerilor în cazul unui impact.

Pentru creşterea nivelului de siguranță activă, Volkswagen a introdus două sisteme noi pentru platforma A7: sistemul de asistare a menținerii benzii de mers (Lane Assist) şi sistemul adaptiv de menținere a vitezei (Adaptive Cruise Control). Totodată, două sisteme noi contribuie la menținerea siguranței pasive: sistemul de prevenire a coliziunilor multiple şi caroseria modulară.

Când un automobil Volkswagen este implicat într-un accident, este vital ca acesta să fie reparat corespunzător, pentru a oferi acelaşi grad de siguranţă pasivă şi pe viitor. O astfel de reparație este posibilă numai în service-urile autorizate, deoarece numai aici sunt respectate standardele riguroase impuse de către Volkswagen.

Pentru a asigura respectarea standardelor producătorului în reţeaua de service-uri autorizate, Porsche România a implementat o serie de măsuri, printre care se numără şcolarizarea personalului productiv în sistemul certificat de către producător, cu ajutorul instructorilor certificați, utilizarea echipamentelor de service recomandate de către producător, folosirea documentației de reparație şi a informațiilor tehnice actualizate şi utilizarea pentru reparaţiile de caroserie a pieselor originale.

 

 

Piesele originale Volkswagen menţin valoarea automobilului şi se potrivesc perfect fiecărui model, asigurând astfel timpi de reparaţie reduşi. Acestea sunt fiabile şi au o calitate ridicată, oferind o mobilitate fără griji. În plus, piesele originale Volkswagen au o durată de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-preţ foarte bun, dacă avem în vedere întreaga durată de viaţă a automobilului.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă