Informatii tehnice

Informatii tehnice

Literatura 

In literatura de reparatie sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrarilor si sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legaturilor si a conexiunilor electrice. Pentru lucrarile respective sunt indicate sculele si dispozitivele corespunzatoare.

Literatura este pusa la dispozitie dumneavoastra de catre Volkswagen AG, prin internet, portalul erWin ( Reparatii electronice si informatii atelier). Puteti comanda astfel, intr-o modalitate comoda si la un pret avantajos, exact acea parte de literatura care va este necesara pentru un anumit autovehicul.

 

 

 Scule

In literatura de reparatie sunt indicate prin codul aferent sculele si dispozitivele necesare in fiecare dintre etapele de lucru. Descrierile detaliate referitoare la fiecare dintre scule se gasesc cu ajutorul codului respectiv, prin erWin, la "workshop equipment".

Puteti comanda sculele, pe baza codurilor, direct la furnizor (MATRA) sau prin Porsche Romania.

Scolarizare

Programul de scolarizare
Consilierea clientilor, precum si reparatia si intretinerea profesionista a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea si perfectionarea continua a angajatilor. Porsche Romania organizeaza in acest scop, in mod continuu, seminare.
Scolarizarile se efectueaza contra cost si se comanda pe baza formularelor specifice.

Asistenta online

Cu ajutorul GeKo - VW si al SVM -VW puteti efectua conectarea on-line a aparatului dumneavoasta de diagnoza VAS 5052 la serverul central al Volkswagen AG si puteti extinde astfel capacitatea de lucru a aparatului dumneavoastra de diagnoza.

Ce anume reprezinta GeKo VW?

GeKo ( protectie securitate si protectie componente) este o functie, care poate fi utilizata prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoza VAS 5052 si care face posibila adaptarea componenetelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor si a sistemului de protectie a componentelor ( instalatie climatizare, sistem navigatie, etc) la autovehicul.

Ce anume reprezinta SVM- VW?

SVM (Software Versionsmanagement) este o alta functie care poate fi activata prin conectarea on-line cu ajutorul testerului VAS 50 52. Prin aceasta functie se asigura programarea corespunzatoare a calculatotului, precum si montarea corecta a calculatoarelor. Functia ofera de asemenea asistare la implementarea codurilor de calculatoare.

Cum puteti utiliza functiile GeKo- VW / SVM-VW?

Trebuie sa dispuneti de un aparat de diagnoza VAS 5052. Informatii mai detaliate si indicatii privind modalitatea de a face comanda se gasesc in erWin, in sectiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie indeplinite anumite premise tehnice. De asemenea aveti nevoie de o parola de acces. Accesul se realizeaza pe linii private.

Consilierea reparatiei

Pentru a primi informatii sau o consiliere cu caracter tehnic referitoare la reclamatii, puteti trimite intrebarea contra cost, la numarul de fax: 0212032922.

(pretul prevazut pentru o solicitare este de 10,00 Euro). Pentru a va putea oferi un raspuns profesionist, avem nevoie de datele exacte referitoare la autovehicul si la problema in cauza, respectiv referitoare la reclamatie. Formulari incomplete nu se iau in considerare. Veti primi raspunsul nostru telefonic sau in scris.

Doriti sa deveniti service autorizat Volkswagen?

 

Asteptam cererea dumneavoastra la adresa:

PORSCHE ROMANIA SRL

Bulevardul Pipera Nr. 2,

Cladirea ''Porsche''

077190 Voluntari, Judet Ilfov

Departament Vanzari service, piese de schimb si accesorii

Persoana de contact Dl. Dumitru Bolba, dumitru.bolba(kwfat)porsche(kwfdot)ro

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă