Informatii tehnice

Date tehnice Volkswagen

Documentație 

În documentația referitoare la de reparații sunt indicate etapele pentru efectuarea lucrărilor și sunt prezentate planurile electrice cu indicarea legăturilor și a conexiunilor electrice. Pentru lucrările respective sunt indicate sculele și dispozitivele corespunzătoare.

 Documentația tehnică este pusa la dispoziția dumneavoastră de catre Volkswagen AG, prin internet, portalul erWin (Reparații electronice și informații atelier). Puteți comanda astfel, într-o modalitate comodă și la un preț avantajos, exact acel segment din datele tehnice VW care vă este necesară pentru un anumit autovehicul.

 

 

Scule

În documentația referitoare la reparații  sunt indicate prin codul aferent sculele și dispozitivele necesare în fiecare dintre etapele de lucru. Descrierile detaliate referitoare la fiecare dintre scule se găsesc cu ajutorul codului respectiv, prin erWin, la "workshop equipment".

Puteți comanda sculele, pe baza codurilor, direct la furnizor (MATRA) sau prin Porsche România.

Școlarizare

Programul de școlarizare

Consilierea clienților, precum și reparația și întreținerea profesionistă a autovehiculelor Volkswagen impun specializarea și perfecționarea continuă a angajaților pentru a menține cel mai înalt nivel de profesionalism și pregătire în toate rețeaua de service VolkswagenPorsche România susține acest principiu prin derularea de programe de pregătire continuă prin organizarea de seminarii de specializare.

Scolarizările se efectuează contra cost și se comandă pe baza formularelor specifice.

Asistență online

Cu ajutorul GeKo - VW și al SVM -VW puteti efectua conectarea on-line a aparatului dumneavoastră de diagnoza VW VAS 5052 la serverul central al Volkswagen AG extinzând astfel capacitatea de lucru a aparatului dumneavoastră de diagnoză.

Ce anume reprezintă GeKo VW?

GeKo (protecție securitate și protecție componente) este o funcție, care poate fi utilizată prin conectarea on-line, cu ajutorul testerului de diagnoza VAS 5052 și care face posibilă adaptarea componentelor sistemului de imobilizare (de ex. tabloul de instrumente, calculatorul motor), a cheilor și a sistemului de protecție a componentelor (instalație climatizare, sistem navigație, etc.) la autovehicul.

Ce anume reprezintă SVM-VW?

SVM (Software Versionsmanagement) este o altă funcție care poate fi activată prin conectarea on-line cu ajutorul testerului VAS 50 52. Prin această funcție se asigură programarea și montarea corespunzătoare a calculatoarelor. Functia oferă de asemenea asistență la implementarea codurilor de calculatoare.

Cum puteți utiliza funcțiile GeKo - VW / SVM-VW?

Trebuie sa dispuneți de un aparat de diagnoză VW VAS 5052. Informații mai detaliate și indicații privind modalitatea de a face comandă se găsesc în erWin, în secțiunea Workshop Equipment. Pentru conectarea on-line, trebuie îndeplinite anumite premise tehnice. De asemenea aveți nevoie de o parolă de acces. Accesul se realizează pe linii private.

Consilierea reparației

Pentru a primi informații sau o consiliere cu caracter tehnic referitoare la reclamații, puteți trimite întrebarea contra cost, la numarul de fax: 0212032922. (prețul prevăzut pentru o solicitare este de 10,00 Euro). Pentru a vă putea oferi un răspuns profesionist, avem nevoie de datele exacte referitoare la autovehicul și la problema în cauză, respectiv referitoare la reclamație. Formulările incomplete nu se iau în considerare. Veți primi răspunsul nostru telefonic sau în scris.

Doriți să deveniți service autorizat Volkswagen?

 

Așteptăm cererea dumneavoastră la adresa:

PORSCHE ROMANIA SRL

Bulevardul Pipera Nr. 2,

Clădirea ''Porsche''

077190 Voluntari, Județ Ilfov

Persoane de contact: acceseaza lista

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă