Autovehicule scoase din uz

Autovehicule scoase din uz

Pentru predarea autovehiculului dumneavoastră scos din uz și casare auto, trebuie să vă adresați unei firme Remat autorizate. Aceasta se obligă ăă colecteze gratuit toate vehiculele scoase din uz de ultimul deținător la punctele de colectare autorizate. Procedura de casare a autoturismelor se realizează fără nici o cheltuială din partea deținătorului, indiferent de data primei înmatriculări.

 

Colectarea vehiculelor scoase din uz și destinate casării auto de către societățile din lista de centre autorizate pentru casare auto Remat se realizează conform celor de mai sus, cu excepția următoarelor cazuri:

 

a) Vehiculul scos din uz nu este înmatriculat în România sau ultima înmatriculare a unui astfel de vehicul nu s-a făcut în România;

b) Vehiculul scos din uz a fost înmatriculat temporar în România;

c) Vehiculul scos din uz nu mai conține una sau mai multe componente esențiale, în mod special grupul motopropulsor, trenul de rulare, caroseria, sașiul, catalizatorul sau echipamentele electronice de gestionare a funcțiilor vehiculului;

d) Vehiculului scos din uz i s-au adăugat deșeuri.

 

Societățile menționate în lista de centre de casare auto Remat autorizate pentru colectarea vehiculelor scoase din uz au obligația de a emite ultimului deținător al vehiculului scos din uz un certificat de distrugere, în conformitate cu modelul și conditiile de emitere stabilite prin legislația existentă în domeniu. 

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă