Garanție 4 ani.

Autoturismele Volkswagen și Volkswagen Autovehicule Comerciale, vândute în România, beneficiază de garanția Volkswagen extinsă la 4 ani. Indiferent de modelul ales pentru drumurile tale de zi cu zi sau călătoriile de durată, mașina ta înseamnă acum garanție de 4 ani cu noua garanție Volkswagen.

 

Noua garanție VW a fost introdusă pentru mașinile achiziționate de la distribuitorii autorizai Volkswagen din țara noastră, începand cu 1 octombrie 2011 și se va aplica pe durata a 4 ani calculați de la data livrării autovehiculului, în limita unui parcurs de 120.000 km. Cu Volkswagen, garanție înseamnă siguranță și confort pentru mai mult timp.

 

Garanția extinsă este aplicată pentru toate modelele din ofertele Volkswagen. Pentru informații complete privind condițiile și termenele în care aceasta se acordă, vă invităm să vă adresați unuia dintre distribuitorii autorizați Volkswagen din toată țara. În apropierea dumneavoastră se află un dealer Volkswagen care vă va oferi cu plăcere mai multe informații despre ofertele Volkswagen și garanția VW. Căutați cel mai apropiat distribuitor Volkswagen și aflați toate avantajele de care puteți beneficia. Calitate și perfomanță în fiecare detaliu.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă