Aer curat

Verificare și igienizare aer condiționat auto Nu lăsa mirosuli neplăcut să iți strice deplasarea.

Un simplu drum la service pentru procedura de curățare aer condiționat auto disponibilă în service-urile autorizate Volkswagen și orice călătorie, indiferent de durată, de numărul de pasageri sau temperatura aerului de afară, va fi o plăcere.

Pentru sănătatea pasagerilor este vital ca aerul din habitaclu să fie curat. Apelează cu încredere la serviciul de revizie aer condiționat auto ori de câte ori ai îndoieli în privința aerului din mașină. Pentru o bună funcționare și drumuri fără griji, se recomandă igienizarea periodica a instalației de climatizare. 

 

Operațiuni efectuate:

• verificare și curățare scurgere apă condens

• curătare sub presiune vaporizator

• curățare canale de ventilație și carcasă filtru polen

• înlocuire filtru polen contra cost, dacă este necesar.

Serviciul de igienizare aer condiționat auto asigură calitatea optimă a aerului în habitaclul mașinii protejând atât ocupanții automobilului în timpul călătoriilor, cât și materialele din interior împotriva umezelii sau impurităților care pot fi introduse de un sistem de climatizare cu funcționare deficitară.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă