Prima vizită în service. Ai achiziționat o mașină second hand? Iți oferim o verificare gratuită în service-ul auto Volkswagen. Contactează-ne și beneficiază acum de o verificare gratuită la service-ul autorizat Volkswagen din zona ta pentru a pleca la drum cu încredere.

Lucrări de verificare de care beneficiezi în orice service autorizat Volkswagen:

- interogare defecte pe tester

- verificare baterie pe tester

- verificare eficiență frâne pe stand

- verificare vizuală exterioară pe elevator (roți, nivel lichide, sistem rulare, lumini, suspensie, stare generală autoturism)

- verificare vizuală interioară stare autoturism

 

Ofertă valabilă la prima vizită în Volkswagen service, în orice service autorizat de fabricant care participă în cadrul promoției, până la 31.12.2017, pentru automobilele Volkswagen second hand achiziționate în 2016-2017. Eventualele piese și materiale necesare pentru remedieri, precum și manopera aferentă, se facturează separat. Ofertele nu se cumulează. Oferta este valabilă doar în rețeaua service-urilor Volkswagen participante și este supusă unor termene și condiții.

În urma verificarii automobilului într-un service Volkswagen vei primi un voucher de reduceri la piese de schimb originale. Voucherul emis în 2017 se poate utiliza până la 30.06.2018. Prețurile afișate sunt prețuri recomandate. Ofertele nu se cumulează. 

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă