Parbriz

Parbriz

Ştiaţi că?

 →→ Un parbriz trebuie să ofere mereu vizibilitate impecabilă? La urma urmei, siguranţa în trafic este posibilă doar pentru cei care pot vedea tot.

→→ În combinaţie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componentă activă, purtătoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform Auto Club Europa (ACE), parbrizul furnizează până la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.

→→ Stabilitatea sa este redusă drastic de ciobirile datorate pietrelor?

→→ Chiar şi cele mai mici găuri, zgârieturi sau fisuri pot deteriora structura complexă a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficienţei airbagurilor?

→→ La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din faţă este susţinut în partea din spate de interiorul parbrizului, care în aceste condiţii trebuie să fie capabil să reziste la o astfel de sarcină?

→→ Cu timpul apar multe zgârieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheaţă, etc? Aceste zgârieturi pot răsfrânge lumina provenită de la traficul din sens opus sau de la soare, atunci când acesta este într-o poziţie joasă pe cer, provocând reflexii periculoase pentru şofer.

→→ La aproximativ 80.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, într-o stare atât de avansată de uzură, încât trebuie înlocuite din consideraţie pentru siguranţa traficului?

Luneta, geamuri laterale

Geamurile originale de la Volkswagen …

…… sunt proiectate conform specificaţiilor producătorului, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

…… asigură restaurarea completă a siguranţei operaţionale şi funcţionale, iniţiale, după reparaţie.

…… permit reparaţii şi instalări, rapide, sigure şi mai economice, graţie faptului că se potrivesc precis.

…… asigură o protecţie UV eficientă.

…… oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor excelente de antifonare.

…… sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe şi nuanţe în degrade.

…… de obicei pot fi reparate când sunt ciobite de pietricele, atât timp cât zona afectată nu este mai mare decât o monedă de un Euro şi nu este situată în câmpul de vizibilitate al şoferului. Noi executăm astfel de reparaţii în mod profesionist, conform cu specificaţiile tehnice, iar costurile de reparaţie sunt, de obicei, suportate integral de asigurarea pentru daunele provocate de coliziuni.

 

 

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă