Ştiaţi că?

→  Un parbriz trebuie să ofere mereu vizibilitate impecabilă? La urma urmei, siguranţa în trafic este posibilă doar pentru cei care pot vedea tot.

→  În combinaţie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componentă activă, purtătoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform Auto Club Europa (ACE), parbrizul furnizează până la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.  

→  Stabilitatea sa este redusă drastic de ciobirile datorate pietrelor?

→  Chiar şi cele mai mici găuri, zgârieturi sau fisuri pot deteriora structura complexă a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficienţei airbagurilor?

→  La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din faţă este susţinut în partea din spate de interiorul parbrizului, care în aceste condiţii trebuie să fie capabil să reziste la o astfel de sarcină? 

→  Cu timpul apar multe zgârieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheaţă, etc? Aceste zgârieturi pot reflecta lumina provenită de la traficul din sens opus sau de la soare, atunci când acesta este într-o poziţie joasă pe cer, provocând reflexii periculoase pentru şofer. 

→  La aproximativ 80.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, într-o stare atât de avansată de uzură, încât trebuie înlocuite din consideraţie pentru siguranţa traficului?

 

Parbrizele Originale Volkswagen…

...  sunt proiectate conform specificaţiilor producătorului, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

...  asigură restaurarea completă a siguranţei operaţionale şi funcţionale iniţiale, după reparaţie.

...  permit reparaţii şi instalări rapide, sigure şi mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

...  asigură protecţie UV eficientă.

...  oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor excelente de antifonare. 

...  sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe şi nuanţe în degrade.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă