Frane

Discuri și placuțe de frână Volkswagen

Ştiaţi că?

→ Frânele reprezintă cel mai important sistem de siguranţă al autovehiculului şi sunt cruciale în păstrarea siguranţei dumneavoastră? Acestea trebuie păstrate în stare perfectă de funcţionare, mai ales pentru a funcţiona rapid şi eficient în situaţii periculoase.

 →Manevrabilitatea, greutatea, viteza şi, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastră influenţează, în mod decisiv, răspunsul automobilului la apăsarea pedalei de frână? Piesele auto VW vă asigură cea mai bună calitate și răspuns optim în situațiile de frânare.

 → Când un automobil frânează, plăcuţele de frână sunt presate pe discurile de frână care se rotesc? În timpul acestui proces, plăcuţele şi discurile de frână se uzează. Pentru a menține sistemul de frânare în cea mai bună stare este recomandat ca toate reparațiile autombilului să se realizeze cu piese originale VW și într-un service autorizat Volkswagen.

 → Dacă frânele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decât cele de pe partea opusă, pericolul intrării în derapaj poate creşte? Nu neglijați verificarea periodică a sistemului de frânare și asigurați-vă de cea mai bună reacție a automobilului dumneavoastră folosind doar plăcuțe de frână VW originale.

 → Dacă plăcuţele de frână sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o creştere a temperaturii, ceea ce va produce zgârieturi adânci şi crăpături în suprafaţa discului de frână VW, în ultimă instanţă acestea având ca rezultat diminuarea performanţelor sistemului de frânare.

Frânele Originale de la Volkswagen…

…… oferă performanţe mai bune şi distanţe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranţă în diverse condiţii climatice şi pe o plajă largă de viteze.

 …… sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor de frână VW şi a plăcuţelor de frână variază în funcţie de motor.

 …… pot rezista unor condiţii de exploatare extrem de dure. Deşi plăcuţele de frână VW pot fi presate pe discuri cu o tonă forţă, în timpul unei frânări de urgenţă, discurile de frână VW nu se vor deforma sau sparge.

 …… reacţionează cu un înalt coeficient de siguranţă, chiar şi la temperaturi extreme de operare.

 …… funcţionează silenţios şi lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibraţii.

 …… asigură o durată mare de funcţionare atunci când sunt utilizate discuri de frână VW şi plăcuţe de frână VW originale.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă