Becuri Indispensabile pentru șoferii luminați

Ştiaţi că?

→  "Să vezi şi să fii vizibil" este un principiu esenţial în siguranţa traficului? Pentru a vă asigura că vizibilitatea şi observarea au loc înainte de a fi prea târziu, aveţi nevoie de iluminare de cea mai bună calitate

→  Chiar şi cei care au acuitate vizuală normală dispun în timpul nopţii de doar circa cinci procente din capacitatea de vedere din timpul zilei?

→  Aproape jumătate din totalul accidentelor fatale au loc pe timp de noapte? De exemplu, un pieton îmbrăcat în haine de culoare închisă va fi văzut, pentru prima dată, de un conducător auto care se apropie, doar de la o distanţă de 25 de metri. (Sursa: Oficiul Federal de Statistică din Germania)

→  Autovehiculul iluminează în mod adecvat drumul doar dacă sistemul acestuia de iluminare este reglat corect şi funcţionează la întreaga sa capacitate? 

→  Conform datelor generale de inspecţie a automobilelor, unul din cinci autovehicule pentru pasageri are cel puţin un far care funcţionează incorect, iar unul din zece are farurile reglate prea sus?

→  Sistemul de iluminare al unui automobil are siguranţe separate pentru partea dreaptă şi stângă, în aşa fel încât, dacă are loc o defecţiune în acest sens, cel puţin o parte a autovehiculului rămâne iluminată în permanenţă?

→ Majoritatea autovehiculelor noi au faruri echipate cu becuri H7, printre cele mai puternice de pe piaţă? Durata de viaţă a acestora este de aproximativ 530 de ore.

 

Becurile originale de la Volkswagen…

...  asigură toate nevoile de iluminare ale unui automobil Volkswagen. 

...  sunt adaptate, într-o manieră perfect echilibrată, la toate componentele sistemului de iluminare.

...  păstrează un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, până cu puţin timp înainte de sfârşitul duratei lor de viaţă. Prin comparaţie, becurile ieftine se îmbâcsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare. 

...  sunt disponibile la calitate standard şi, în multe cazuri, atât în versiuni LongLife (durată mare de funcţionare) cât şi SuperLongLife (durată extinsă de funcţionare). Automobilele Volkswagen au, în general, în echiparea standard, becuri de tip LongLife. 

...  în general, versiunile LongLife au o durată de viaţă dublă în comparaţie cu becurile standard. Spre exemplu, becul H7 LongLife pentru luminile de întâlnire (faza scurtă), are o durată medie de viaţă de 1.000 de ore, economisindu-vă astfel timp şi bani.

...  vă sunt oferite seturi de becuri de schimb, care includ cele mai utilizate becuri şi siguranţe. În unele ţări din Europa, precum Franţa, Spania şi Croaţia, este fie obligatoriu, fie recomandat, să aveţi becuri de rezervă depozitate în automobil.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă