Bateria

Baterie

Ştiaţi că?

→ Bateria de acumulatori auto este principala sursă de energie la pornirea motorului şi, de asemenea, este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp ce conduceţi?

 → În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore, şi tot mai multe sisteme destinate confortului şi controlului depind de reţeaua de alimentare cu energie electrică a autovehiculului?

 → La temperaturi reduse, performanţa bateriei auto de acumulatori scade semnificativ? Şi totuşi, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, funcţionarea ventilatorului şi producerea de căldură pentru interiorul autovehiculului. Cu o baterie originală VW veți beneficia de performanță superioară pentru mai mult timp în orice anotimp.

 → Cu precădere în călătoriile pe distanţe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator?

 → Din cauza căldurii intense şi a timpilor de staţionare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă, ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcţionare? Întrebați specialiștii Volkswagen cum puteți menține calitățile bateriei VW la nivel înalt pentru mai mult timp.

 → Bateriile de acumulatori sunt piese consumabile? Volkswagen recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani. Pentru a beneficia de aceleași standarde ridicate de calitate, se recomandă înlocuirea cu baterie originală VW în service autorizat.

Bateriile Originale Volkswagen …

…… furnizează în mod constant energia necesară motorului şi altor sisteme electrice, chiar şi în condiţii climatice extreme.

 …… oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 °C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.

 …… nu necesită deloc întreţinere.

 …… au o rată scăzută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcţionare. Pentru a beneficia în continuare de acest avantaj, se recomandă înlocuirea o dată la 4 ani cu baterie originală VW.

 …… dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire.

 …… sunt, în mod regulat, în fruntea clasamentelor testelor efectuate de institute de cercetare independente, într-un test al ACE Lenkrad Magazine (11/2009) câştigător fiind declarat modelul 12 V 72 Ah.

 …… impun noi standarde în materie de durată de funcţionare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile auto Volkswagen oferă un raport calitate / preţ excelent.

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă