Sortiment

Originalul asigură mobilitatea.

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de piese originale Volkswagen vă oferă oricând, soluția potrivită pentru orice situație.  

Furnizarea de piese originale VW (Genuine Parts Supply) - susține procesul nostru logistic general. 410.000 de piese originale Volkswagen vă stau la dispoziție în mod constant. Nu permiteți niciun compromis în ceea ce privește mobilitatea dumneavoastră și profitați de sistemul nostru excelent de furnizare de piese auto VW originale.

Dacă o piesa necesară menținerii funcționării autovehiculului nu se află în stoc la locația în care vă aflați, verificăm disponibilitatea acestei piese în rețeaua internațională de service. Indiferent de locul în care se află piesa, aceasta va fi livrată cât mai rapid posibil. Astfel vă putem asigura ca piesele auto originale VW sunt mereu disponibile la timpul potrivit și la locul potrivit. Asigurând accesul rapid și permanent la piese VW originale, eliminăm timpii de așteptare mari și reducem la minimum perioada în care autovehiculul dumneavoastră se găsește în service.

Parbriz

Este clar, mai mult decât un simplu parbriz

Baterie

Complet încărcată şi cu energie de rezervă

Frânele

Până aici şi nu mai departe.

Lichidul de frână

Sub presiune, eficient şi fiabil.

Filtru aer

Aer proaspăt, sub capotă.

Filtru ulei

Separă ceea ce este bun de ceea ce este rău.

Becuri

Indispensabile pentru șoferii luminați.

Tobe de eşapament

Păstrând liniștea când evacuaţi presiunea.

Filtru polen şi praf

Trecerea interzisă. 
Praful şi polenul rămân pe filtru.

Ştergătoare

Lame ascuţite pentru curăţarea perfectă

Bujii

Unde scânteiile sar cu adevărat

Filtru motorină

       

Piesele originale

Piesele de caroserie

Curele de distribuţie

       

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă