Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

 Ştiaţi că?

→  Cele mai importante obiective ale sistemului de evacuare sunt de a reduce zgomotul, de a facilita curgerea lină a gazelor de evacuare către exterior şi de a curăţa gazele de evacuare pentru a asigura respectarea limitelor legale? 

→  Fiecare ciclu de combustie al unui motor fără sistem de amortizare a sunetului ar suna la fel de tare ca şi explozia anvelopei unui automobil?

→  Gazele de evacuare ale unui motor pe benzină care funcţionează la parametri optimi, au o temperatură de 800°C sau mai mult? Acestea se răcesc în sistemul de evacuare, având maxim 300°C în momentul în care ies pe ţeava de eşapament. 

→  Suporţii flexibili ai evacuării trebuie să fie destul de rezistenţi pentru a menţine sistemul de evacuare în poziţia sa, dar în acelaşi timp destul de elastici pentru a amortiza vibraţiile? Suporţii incorecţi sau poziţionaţi greşit pot duce la deteriorarea sistemului de evacuare şi a podelei automobilului.

→  Un sistem de evacuare trebuie să se potrivească nu numai unui anumit automobil, ci și fiecărei versiuni de motor a acestuia? Când sunt efectuate reparaţii, o piesă de schimb conformă cu sistemul, precum toba de eșapament Volkswagen, este esenţială pentru a reface întreaga funcţionalitate a sistemului de evacuare.      

 

Tobele de eşapament Originale Volkswagen …

...  sunt perfect compatibile cu fiecare model individual de automobil Volkswagen şi cu fiecare variantă individuală de motor. Din acest motiv utilizarea de piese originale Volkswagen este foarte importantă.

...  sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioară, cu grosime optimă. 

...  dispun de proprietăţi extrem de bune de protecţie la coroziune, graţie designului lor (cu sistem integrat de extragere a condensului) şi materialelor utilizate (oţel inoxidabil). 

...  amortizează zgomotul evacuării peste cerinţele legale, optimizând astfel confortul în timpul călătoriei. 

...  permit exploatarea întregii puteri a motorului.

...  sunt uşoare. Acest aspect aduce o contribuţie importantă la optimizarea consumului automobilului.  

...  sunt fixate prin intermediul prinderilor cu suspensii autoreglabile, care reacţionează la dilatarea termică a sistemului de evacuare.

...  se îmbină ușor, ceea ce permite înlocuirea rapidă la un preţ rezonabil.