Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Ofertă primăvară-vară

Ofertă Primăvară-Vară 2018

Performanță și design inconfundabil cu accesoriile VW pentru sezonul primăvară - vară 2018. Pregătiți-vă automobilul de vacanță și zile însorite cu produsele din ofertele sezonului cald definite pentru dumneavoastră de specialiștii Volkswagen. 

Drumurile se comportă diferit în lunile de primăvară-vară. Nu neglijați diferențele. Folosiți anvelope și jante Volkswagen potrivite pentru călătoriile planificate. Alegeți anvelopele Volkswagen care oferă mașinii dumneavoastră cea mai bună rulare. Fără compromisuri.

Pentru drumurile lungi și călătoriile împreună cu întreaga familie consultați gama de accesorii pentru confort și siguranță. Dispunerea bagajelor și spațiul disponibil pasagerilor face diferența dintre o călătorie plăcută și un drum obositor către destinație. Transformați condusul îndelungat într-o experiență relaxantă cu accesorii VW pentru interior și exterior disponibile în ofertele Volkswagen pentru sezonul primăvară - vară 2018.