VW Polo: Radio şi navigaţie

 

Sistemul radio "Composition Colour" cu touchscreen color TFT de 12,7 cm (5 inch), cu unitate CD compatibilă MP3 şi WMA, putere de 4 x 20 W şi şase difuzoare este de echipat cu un slot pentru carduri SD şi un conector AUX-IN.

Sistemul radio "Composition Media" dispune de touchscreen color TFT de 16,5 cm (6,5 inch) cu senzori de proximitate şi CD-player compatibil MP3 şi WMA. Cele şase difuzoare cu putere de 4x20 W transformă sistemul într-o experienţă multimedia specială. Sistemul mai oferă un slot pentru carduri SD, o interfaţă AUX-IN şi una USB, precum şi interfaţă Bluetooth pentru telefoanele mobile.

Sistemul de navigaţie "Discover Media" pentru sistemul radio "Composition Media" include un touchscreen color TFT de 16,5 cm (6,5 inch) cu senzori de proximitate, precum şi un CD-player compatibil MP3 şi WMA şi şase incinte acustice. Sistemul mai oferă două slot-uri pentru carduri SD, o interfaţă AUX-IN şi una USB, precum şi interfaţă Bluetooth pentru telefoanele mobile. Pe display poate fi afişată, printre altele, temperatura exterioară. De asemenea, dispune de material cartografic instalat pentru Europa şi aplicaţia opţională App-Connect, care vă permite să vă folosiţi aplicaţiile de pe smartphone prin intermediul display-ului de pe consola centrală.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Polo Liniştitor de sigur şi inovator.