La parcare vă ajută acum şi urechile.

Asistentul pentru parcare şi Rear View

Cât loc o mai fi? Asistentul opţional pentru parcare facilitează manevrele de parcare pe locurile cu vizibilitate restrânsă, avertizându-vă sonor. Este posibil datorită senzorilor din faţa şi din spatele automobilului. Astfel, puteţi fi avertizat dacă maşina riscă să se ciocnească de obstacole. Avertizările pot consta în semnale sonore, sau distanţa poate fi afişată pe ecranul sistemului multimedia.¹

Sistemul inclus, Manoeuvre Assist, este o funcţie adiţională nouă a asistenței pentru parcare. La deplasarea în marşarier cu viteze de până la 10 km/h, sistemul poate contribui la evitarea unei coliziuni sau la reducerea gravităţii impactului, iniţiind frânarea de urgenţă. Puteţi activa funcţia Manoeuvre Assist şi la deplasarea înainte, acţionând butonul corespunzător. În cazul în care în faţa automobilului se află un obstacol, sistemul poate, de asemenea, frâna automat, dacă nu reacţionaţi la semnalele acustice ale asistentului pentru parcare. La linia de echipare Highline, asistentul practic pentru parcare cu funcţia Manoeuvre Assist este o dotare standard.

Camera video retrovizoare Rear View, oferită ca dotare opţională, vă ajută să aveţi totul în vedere la deplasarea în marşarier. Pe display-ul sistemului multimedia va fi afişată zona acoperită de camera video din spatele maşinii. Rear View trasează de asemenea linii ajutătoare, care vă permit să apreciaţi mai bine distanţele.

Lăsaţi maşina să se parcheze singură.

Park Assist

Asistentul pentru parcare Park Assist vă poate ajuta foarte mult: sistemul monitorizează ambele margini ale drumului în timpul deplasării, pentru a găsi locul de parcare potrivit. Distanţa faţă de marginea drumului poate fi între 0,5 şi 1,5 metri, iar viteza maximă de 40 km/h.

Park Assist controlează automat direcţia pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi are chiar capacitatea de a direcţiona maşina pe locurile de parcare strâmte.¹ Dumneavoastră trebuie să vă ocupaţi doar de acceleraţie, ambreiaj şi frânare, în timp ce funcţia Park Assist vă ajută cu restul: dacă automobilul detectează un obstacol în spate şi dumneavoastră nu reacţionaţi la avertizările sonore ale senzorilor pentru parcare, funcţia Manoeuvre Assist poate împiedica coliziunea cu obstacolul, intervenind automat supra frânelor.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen