Un nou look pentru Polo.

Pachetul Style

Pachetul Style oferă elemente de design de primă clasă, pentru un look sport perfect şi pentru mai mult confort. Scaunele sport cu suport lombar sunt acoperite cu tapiţerie din piele ecologică cu aspect de carbon şi cu material textil. Astfel veţi beneficia de confort deosebit, dar şi de un stil cool. Volanul multifuncţional, levierul frânei de mână şi manşonul schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele ecologică plăcută la atingere. Look-ul modern este desăvârşit de plafonul interior închis la culoare, de covorașele din faţă şi din spate, precum şi de inserţiile decorative strălucitoare Deep Iron. Pachetul Style este oferit ca dotare opţională pentru liniile de dotare Comfortline şi Highline.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen