Accentuați caracterul atletic al modelului Polo.

Pachetul R-Line Exterior + Interior

Linii clare, forme marcante şi un design dinamic - cu pachetul R-Line Interior și Exterior subliniaţi personalitatea puternică a noului dumneavoastră Polo, cu grila neagră la radiator, evazările negre ale pragurilor uşilor, prizele de aer specifice, barele cu design R și bandoul decorativ de pe lateral, cu emblema R-Line. În spate atrag atenția difuzorul sportiv cu bandou cromat, precum și eleronul vopsit negru gloss. Punctul pe i: jantele opţionale Sebring de 16 inchi sau Bonneville de 17 inchi.

La interior veți aprecia: pragurile sportive din aluminiu ale ușilor, cu emblema R-Line, inserţiile decorative Deep Iron Metallic, plafonul negru, iluminarea ambientală și sistemul multimedia cu emblema R-Line de pe ecranul de start. Scaunele Sport-Confort din față poartă emblema R-Line pe materialul textil Carbon ce le îmbracă. Pe lateral, scaunele sunt acoperite cu microfibră San Remo. Pedalierul din oţel inoxidabil amintește, de asemenea, de motorsport, la fel ca padelele de pe volan.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen