Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Navigaţia

Poate merita să porniţi sistemul de navigaţie chiar şi pentru rutele pe care le cunoaşteţi pe dinafară, dacă dispuneţi şi de Car-Net Guide & Inform Basic. Acest serviciu utilizează cele mai actuale date de pe internet, putând să vă avertizeze astfel din timp dacă pe drum sunt ambuteiaje. De asemenea, vă poate oferi rute ocolitoare, în astfel de cazuri, şi vă ajută să descoperiţi destinaţii speciale, precum cafenele sau restaurante. În primul an, Car-Net Guide & Inform Basic vă este oferit gratuit.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media dispune de un touchscreen color de 20,3 cm, acoperit cu sticlă. Utilizarea sa este facilă şi intuitivă şi, dacă doriţi, puteţi controla sistemul chiar şi prin intermediul unei tablete, de pe locurile din spate.

Şi mai trebuie neapărat să menţionăm: dispozitivul asigură distracţie maximă, cu sistemul radio, unitatea CD compatibilă MP3/WMA şi conexiunea USB, două slot-uri pentru carduri SD, interfaţă Bluetooth şi şase difuzoare. Călătoriţi frecvent prin Europa? Cu hărţile de navigaţie pentru Europa memorate pe cardul SD sunteţi pregătit optim pentru următoarea călătorie. Foarte avantajoasă este şi dispunerea display-ului, în partea de sus a panoului de instrumente. Astfel au fost optimizate ergonomia şi vizibilitatea.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen