VW Polo: Motoare

 

Polo este pregătit pentru viitor. Emisiile sale reduse îndeplinesc cerinţele stricte ale normei de poluare Euro 6. Atât motoarele pe benzină, inclusiv cele TSI, cât şi motoarele diesel TDI cu Common-Rail sunt propulsoare eficiente şi puternice care asigură totodată plăcerea condusului.

 

Motoarele modelului Polo elimină în mod impresionant contradicţiile dintre eficienţă şi putere. Mulţumită injecţiei directe de combustibil, cuplul furnizat este impresionant, în condiţiile funcţionării line şi a consumului redus. Dar nici în ceea ce priveşte grija faţă de mediu, motoarele TDI, cu inovatoarea tehnologie Common-Rail, nu mai sunt demult cu nimic mai prejos decât cele TSI. Toate îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6.

 

Tehnologia TSI îmbină cele mai bune calităţi ale motoarelor TDI, cu avantajele motoarelor Otto cu injecţie directă. Iar principiul de Downsizing, face ca motoarele TSI să fie deosebit de economice. Reducerea capacităţii cilindrice, în condiţiile supraalimentării, este cea mai eficientă metodă de reducere a consumului de carburant. Avantajul cel mai mare: propulsoarele furnizează, în ciuda cilindreei relativ mici, o putere ridicată.

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Polo Liniştitor de sigur şi inovator.