Arată excelent: gama de jante disponibile pentru Polo.

Polo Trendline are incluse în echiparea standard jante din oţel de 14 inchi cu capace decorative. La linia de echipare Comfortline, sunt incluse jantele din oţel de 15 inchi Sassari. Jantele Las Minas sunt oferite ca dotare standard pentru Highline. Liniile de echipare Comfortline şi Highline vă oferă spre alegere o gamă largă de jante opţionale din aliaj uşor: jantele elegante Las Minas (16 inchi) cu finisaj Adamantium Silver, jantele stilate Torsby (16 inchi) cu finisaj gloss sau negru, precum şi jantele expresive, disponibile exclusiv pentru Polo Highline, numite Pamplona (17 inchi), cu cinci spiţe duble.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen