Mai mult spaţiu pentru confortul dumneavoastră.

Interiorul

Siguranţa dumneavoastră este pe primul plan: Polo Trendline. Sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist, inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi Pedestrian Monitoring ajută la identificarea situaţiilor în care distanţa faţă de ceilalţi participanţi la trafic poate deveni riscantă, precum şi la scurtarea distanţei de frânare la nevoie. De asemenea, airbag-ul pentru cap protejează pasagerii din faţă şi din spate la nivelul capului, în condiţii de accident.

Aveţi multe bagaje? Nicio problemă la spaţiul generos oferit de Polo. Linia de echipare Comfortline oferă, de asemenea, o suprafaţă plană de încărcare. Astfel, folosindu-vă şi de avantajele spătarului banchetei rabatabil fracţionat asimetric, puteţi încărca mai uşor obiectele mai lungi sau cumpărăturile de anvergură. Sunetul potrivit şi climatizarea optimă în funcţie de anotimp sunt asigurate de sistemul radio Composition Colour, sistemul de climatizare şi volanul multifuncţional, care sunt dotări standard pentru Polo Comfortline.
Polo cu linia de echipare Highline oferă, alături de un nivel ridicat de confort, şi un plus de stil, de exemplu, datorită inserţiilor decorative Deep Iron sau Silver Silk. Cotiera centrală din faţă şi volanul multifuncţional îmbrăcat în piele ecologică sunt, de asemenea, deosebit de confortabile şi practice. În Pachetul de Iarnă, oferit ca dotare opțională pentru Polo Highline, sunt incluse şi scaunele încălzite în faţă şi afişajul pentru nivelul lichidului de spălare a parbrizului. Acestea oferă beneficii mai ales în zilele reci şi când ninge.

În lumina perfectă.

Iluminarea ambientală

Dacă afară e întuneric, nu însemnă că în maşină nu poate fi lumină. Iluminarea ambientală oferită ca dotare standard pentru Polo Highline asigură o atmosferă plăcută la interior, prin accentele sale de lumină speciale: plafonul, marginea inferioară a panoului de instrumente, zona podelei în faţă, inserţiile decorative colorate de la portiere şi compartimentul de depozitare din faţă (opţional cu funcţie de încărcare inductivă), toate beneficiază de o bandă luminoasă albă, care conferă un plus de rafinament.

 

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen