Daţi dovadă de stil.

Exterior

Noul design al modelului Polo redefineşte standardele începând chiar de la linia de echipare de bază Trendline. Aşa-numita linie Tornado sare în ochi de la prima privire: această linie marcantă de design începe la aripile din faţă şi se continuă peste cele patru portiere incluse în dotarea standard şi ajunge până în spatele maşinii. Astfel creează contururi clare, care emană un dinamism progresiv aparte. Exteriorul este marcat de noile blocuri optice din faţă şi din spate, cu lumini de zi cu LED şi cu funcţia automată de reglare a luminilor de drum, precum şi de iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare şi de jantele din oţel, de 14 inchi, cu capace decorative.
În versiunea de echipare Comfortline, Polo dispune de jante din oţel de 15 inchi, cu capace decorative, de bare de protecţie în culoarea caroseriei, precum şi de carcasele oglinzilor şi mânerele uşilor vopsite în culoarea caroseriei. Oglinzile exterioare cu acţionare electrică pot fi încălzite şi sunt reglabile electric.
Dacă apreciaţi un exterior sportiv la fel de mult pe cât vă place şi confortul ridicat, atunci, cu Polo Highline vă puteţi satisface toate dorinţele. Bandourile cromate din bara de protecţie şi blocurile optice spate roşii închis subliniază eleganţa și sportivitatea modelului. Jantele Salou din aliaj uşor, de 15 inchi, desăvârşesc designul de ansamblu al noului dumneavoastră Polo.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen