Automobilul dumneavoastră Polo vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul Blind Spot

Orice elev de şcoală de şoferi învaţă să se uite peste umăr, pentru a putea observa eventualele autovehicule din unghiul mort. Dar acum, opţional, este disponibil pentru Polo și senzorul Blind Spot. Imediat ce în unghiul mort apare un alt autovehicul, şoferul este avertizat de potenţialul pericol, prin afişajul cu LED de pe oglinda exterioară.¹ Dacă şoferul acţionează totuşi semnalizarea, respectivul LED integrat în sticla oglinzii începe să lumineze intermitent, pentru a atrage şi mai mult atenţia asupra pericolului. Senzorul opţional Blind Spot funcţionează la viteze de la 15 km/h şi este oferit în combinaţie cu asistentul pentru ieşirea din parcare.

Asistentul pentru ieşirea din parcare ajută şoferul la manevrele de ieşire în marşarier de pe locurile de parcare.¹ Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul perpendicular, din spatele maşinii. La apropierea unui alt vehicul, semnalul sonor avertizează asupra situaţiei, la fel ca şi afişajul de pe display-ul sistemului radio sau de navigaţie. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau poate chiar contribui la evitarea în totalitate a unei coliziuni, în cazul ideal.

Ţineţi traficul la distanţă.

ACC

Mai ales în traficul aglomerat, trebuie să reacţionaţi în permanenţă la ceilalţi participanţi la trafic. În astfel de situaţii, vă susţine funcţia automată de reglare a distanţei ACC, oferită ca dotare opţională. Călătoriile devin mai confortabile, pentru că sistemul păstrează viteza pe care aţi selectat-o şi, de asemenea, menţine complet automatizat distanţa faţă de autovehiculul care se deplasează în faţa dumneavoastră.¹ Senzorul radar măsoară distanţa faţă de autovehiculele care de deplasează în faţă. Îl puteţi activa apăsând butonul corespunzător. Când distanţa se măreşte sau se reduce, sistemul frânează sau accelerează automat. În combinaţie cu transmisia automată DSG opţională, autovehiculul poate chiar frâna automat până la oprirea completă. Pentru a dezactiva sistemul, trebuie doar să apăsaţi pedala de frână sau butonul de pe volanul multifuncţional.

Polo se adaptează ritmului dumneavoastră.

Tempomatul Cruise Control

La drum mai lung, de exemplu pe autostradă, piciorul de pe pedala de acceleraţie devine tot mai greu şi mai greu. Tempomatul Cruise Control vă poate uşura situaţia. Când aţi atins viteza la care doriţi să călătoriţi, activaţi sistemul, iar acesta va menţine automat această viteză. În funcţie de înclinarea şoselei, vă veţi deplasa cu viteza pe care aţi setat-o. Limitatorul de viteză integrat funcţionează la fel de simplu: setaţi viteza maximă, iar sistemul va limita în mod corespunzător alimentarea cu combustibil². Astfel, de exemplu, vă va fi mai uşor să respectaţi o limitare de viteză în localitate.

Pentru ca oboseala să nu vă ajungă din urmă.

Müdigkeitserkennung

Imaginaţi-vă că încet, încet obosiţi, conducând mult, pe un drum monoton. Ţineţi volanul fix şi îl mișcați brusc, doar când trebuie să viraţi. Detectorul de oboseală identifică o astfel de conduită caracteristică oboselii şi reacţionează imediat.¹ În astfel de cazuri se aude un semnal sonor şi puteți citi o avertizare pe display-ul multifuncţional.
Detectorul de oboseală vă invită astfel să luaţi o pauză, pentru a ajunge acasă în siguranţă. Este o dotare standard pentru Polo.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Influenţele terenului înclinat (rampă/pantă) pot determina depăşirea vitezei maxime setate.

Anumite autovehicule din imagini sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost, respectiv în imagini sunt redate parţial şi dotări opţionale şi funcţii care pot fi comandate separat, în schimbul unui preţ adiţional. Parte dintre aceste dotări nu sunt disponibile pentru toate versiunile de model. Imagini simbolice. Ofertă disponibilă doar la distribuitorii Volkswagen participanți. Ofertă valabilă în măsura stocului. Informaţiile se bazează pe caracteristicile de pe piaţa germană şi corespund informaţiilor disponibile la data tipăririi. Rezervat dreptul la modificări și erori. Vă rugăm să vă informaţi la încheierea contractului de vânzare-cumpărare cu privire la dotările exacte şi preţul exact pentru respectivul automobil. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen