Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Navigaţia

Dacă dispuneţi şi de Car-Net Guide & Inform Basic, poate merita să porniţi sistemul de navigaţie chiar şi pe rutele pe care le cunoaşteţi pe dinafară, căci acest serviciu utilizează cele mai actuale date de pe internet, putând să vă avertizeze astfel din timp dacă pe drum sunt ambuteiaje. De asemenea, vă poate oferi rute ocolitoare, în astfel de cazuri şi vă ajută să descoperiţi destinaţii speciale, precum cafenele sau restaurante. În primul an, Car-Net Guide & Inform Basic vă este oferit gratuit.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media dispune de un touchscreen color de 20,3 cm, acoperit cu sticlă. Utilizarea sa este facilă şi intuitivă şi, dacă doriţi, puteţi controla sistemul chiar şi prin intermediul unei tablete, şezând în spate.

Şi trebuie neapărat să menţionăm: sistemul asigură și distracţia maximă, cu sistemul radio, unitatea CD compatibilă MP3/WMA şi conexiunea USB, două slot-uri pentru carduri SD, interfaţă Bluetooth şi şase difuzoare. Călătoriţi frecvent prin Europa? Cu hărţile de navigaţie pentru Europa memorate pe cardul SD sunteţi pregătit optim pentru următoarea călătorie. Foarte avantajoasă este şi dispunerea display-ului, în partea de sus a panoului de instrumente. Astfel au fost optimizate ergonomia şi vizibilitatea.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen