Damit Sie die Müdigkeit nicht einholt.

Müdigkeitserkennung

Imaginaţi-vă că încet, încet obosiţi, conducând mult, pe un drum monoton. Ţineţi volanul fix şi îl mișcați brusc, doar când trebuie să viraţi. Detectorul de oboseală identifică o astfel de conduită caracteristică oboselii şi reacţionează imediat.¹ Pauza vă este recomandată printr-un semnal sonor şi prin afişajul de pe display-ul multifuncţional.

Detectorul de oboseală vă invită să luaţi o pauză, pentru a ajunge acasă în siguranţă. Este o dotare standard pentru Polo GTI.

* Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen