Pentru că vreţi să vedeţi bine şi să fiţi bine văzut

Leuchten

Aceste faruri sunt de efect, chiar şi atunci când nu sunt aprinse, pentru că subliniază aspectul dinamic al secţiunii frontale a modelului Polo GTI. Pe ceaţă sau ploaie puternică, proiectoarele de ceaţă incluse în dotarea standard vă vor fi de mare folos. Iar funcţia Cornering va asigura o mai bună iluminare în curbe şi intersecţii. Linia roşie de design GTI se continuă în farurile expresive cu LED, disponibile opţional. Blocurile eficiente şi fiabile cu LED din spate sunt incluse în dotarea standard.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen