Pun în mişcare privirile şi inimile.

Jante

Emană dinamism chiar şi atunci când stau nemişcate: jantele din aliaj uşor de 17 inchi numite Milton Keynes, cu care modelul este dotat în echiparea standard. Finisajul gloss şi suprafeţele negre de la interior le integrează perfect în designul dinamic de ansamblu al modelului Polo GTI. Având diametrul de 18 inchi, jantele opţionale din aliaj uşor cBrescia sunt şi mai mari. Cu finisaj negru sau gloss şi cu structura lor geometrică ieşită din comun, aceste jante par foarte uşoare şi lasă suficient spaţiu pentru a pune optim în evidenţă etrierele roşii.

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen