Pun în mişcare privirile şi inimile.

Jante

Emană dinamism chiar şi atunci când stau nemişcate: jantele din aliaj uşor de 17 inchi numite Milton Keynes, cu care modelul este dotat în echiparea standard. Finisajul gloss şi suprafeţele negre de la interior le integrează perfect în designul dinamic de ansamblu al modelului Polo GTI. Având diametrul de 18 inchi, jantele opţionale din aliaj uşor cBrescia sunt şi mai mari. Cu finisaj negru sau gloss şi cu structura lor geometrică ieşită din comun, aceste jante par foarte uşoare şi lasă suficient spaţiu pentru a pune optim în evidenţă etrierele roşii.

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen