Exprimaţi-vă stilul.

Exterior

La fel ca toate versiunile GTI ale modelelor Volkswagen, şi Polo GTI se diferenţiază în mod evident de celelalte versiuni de model din gamă, pentru că are însemnele specifice modelelor GTI, precum etriere roşii, inscripţii GTI în faţă şi în spate, bare de protecţie cu design individualizat, eleron şi structura de fagure a grilelor din faţă. Linia de design roşie din faţă este de un dinamism aparte, fiind trasată pe întreaga lăţime a grilei radiatorului, până în farurile LED. Proiectoarele de ceaţă şi blocurile optice spate moderne cu LED sunt incluse în echiparea standard. Jantele din aliaj uşor de 17 inchi Milton Keynes desăvârşesc designul sportiv.

Automobilele noastre sunt dotate, în echiparea standard, cu anvelope de vară. Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen