Habitaclul acesta naşte invidii, chiar şi în rândurile piloţilor de raliu.

Active Info Display

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului, motiv pentru care puteţi opta pentru înlocuirea panoului de instrumente clasic cu afişajul Active Info Display. Acest ecran de înaltă rezoluţie din câmpul vizual imediat al şoferului vă oferă ţintit informaţii suplimentare faţă de turaţie, viteză şi numărul de kilometri. Designul a fost adaptat la cel al sportivului Polo GTI, dispunând de accente roşii, fonturi evidenţiate şi design dinamic.

Dumneavoastră alegeţi: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, titlul melodiei, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului.

Aveţi, de asemenea, posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi le puteţi salva şi la puteţi selecta de la volanul multifuncţional. Aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta obișnuită a afişajelor: display-ul multifuncţional al computerului de bord, între turometru şi vitezometru.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen