Habitaclul acesta naşte invidii, chiar şi în rândurile piloţilor de raliu.

Active Info Display

Sistemele analogice sunt de domeniul trecutului, motiv pentru care puteţi opta pentru înlocuirea panoului de instrumente clasic cu afişajul Active Info Display. Acest ecran de înaltă rezoluţie din câmpul vizual imediat al şoferului vă oferă ţintit informaţii suplimentare faţă de turaţie, viteză şi numărul de kilometri. Designul a fost adaptat la cel al sportivului Polo GTI, dispunând de accente roşii, fonturi evidenţiate şi design dinamic.

Dumneavoastră alegeţi: după cum aveţi nevoie, puteţi accesa, de exemplu, detalii despre călătorie, titlul melodiei, puteţi vedea harta de navigaţie pe întregul display sau puteţi solicita afişarea activităţii sistemelor de asistență a şoferului.

Aveţi, de asemenea, posibilitatea de a configura până la trei moduri de afişare, folosind sistemul multimedia. Apoi le puteţi salva şi la puteţi selecta de la volanul multifuncţional. Aveţi la dispoziţie adiţional şi un mod de afişare clasic. În acest mod veţi vedea varianta obișnuită a afişajelor: display-ul multifuncţional al computerului de bord, între turometru şi vitezometru.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen