Meniu
Inchidere meniu

Polo GTI

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

Trei litere ce te lasă
fără cuvinte.

GTI însemnă performanţe ieşite din comun şi plăcerea pură a condusului. Polo GTI continuă această tradiţie şi atrage toate privirile, cu dotările sale marcate de dinamism.

Performanţe.

De peste 40 de ani, renumitele modele GTI semnifică experienţe dinamice excelente. Veţi fi încântat atât de cifrele cu care se mândreşte acest model, cât şi de tehnologia modernă, care vă va ajuta zi de zi la volan.

Motorizarea Pentru că apreciaţi performanţele.

Sunteţi curios de puterea motorului noii compacte sportive? A crescut din nou! La 147 kW (200 CP)! Dar în ceea ce priveşte consumul, motorul TSI este însă rezervat.

Diferenţialul blocabil XDS Bucuraţi-vă de fiecare viraj.

Vă place să abordaţi sportiv virajele? Diferențialul blocabil electronic XDS inclus în dotarea standard împiedică deraparea roţilor. Sistemul reduce tendința de sub-virare, astfel că virajelor abordate cu dinamism nu le mai stă nimic în cale.

Liniile de echipare

Descoperiți modelul Polo GTI din diferite perspective.

Dotări şi Design.

Designul dinamic semnalează imediat forţa de sub capotă. Atât la interior, cât şi la exterior, însemnele GTI indică tradiţia îndelungată a îmbinării designului modern, cu tehnologia avansată.

Exterior

Exterior
Exprimați-vă.

Încă de departe se vede că este un GTI: datorită trăsăturilor caracteristice tuturor modelelor GTI, îmbinate cu designul progresist. De remarcat sunt, printre altele, cusăturile decorative roşii, modelul de fagure de la grilele din faţă, etrierele roşii şi jantele dinamice din aliaj uşor.

Detalii

Interiorul

Interiorul
Savuraţi din plin feeling-ul GTI.

Designul legendar GTI se continuă desigur şi la interior, de exemplu cu cusăturile decorative specifice de pe volan şi covorașe, precum şi cu tapiţeria "Clark" în carouri. Doar confortul a fost modificat - fiind acum şi mai ridicat.

În imagine: decorul opţional Deep Iron Metallic pe panoul de instrumente și panourile portierelor.

Detalii

 

Leuchten

Farurile
Pentru că vreţi să vedeţi bine şi să fiţi bine văzut

Farurile cu lumini pentru viraj şi proiectoarele de ceaţă arată bine şi vă susţin la drum, oferindu-vă o mai bună vizibilitate. Blocurile optice spate fiabile cu LED sunt incluse în echiparea standard.

Detalii

 

Jante

Jantele
Pun în mişcare privirile şi inimile.

Jantele marcante din aliaj uşor de 17 inchi "Milton Keynes" sunt incluse în dotarea standard şi atrag toate privirile. Opţional puteţi alege jantele de 18 inchi din aliaj uşor "Brescia", care sunt, de asemenea, echipate cu etriere roşii.

Detalii

 

Confortul

Poate fi un automobil sport totodată practic în cotidian? GTI stăpâneşte încă dintotdeauna această artă. Savuraţi confortul ridicat. Zi de zi.

Sitzkomfort
Active Info Display
Plafonul panoramic
Sitzkomfort
Active Info Display
Plafonul panoramic

Scaune confortabile
Suport și stabilitate.

Vă doriţi un scaun care să ţină vie tradiţia GTI şi să fie totodată potrivit condusului dinamic? Polo GTI vă oferă scaune sport pentru stabilitate la deplasările dinamice. Iar suportul lombar integrat vă ajută să vă relaxaţi spatele.

Afişajul Active Info Display
Habitaclul acesta naşte invidii, chiar şi în rândurile piloţilor de raliu.

Afişajul opţional Active Info Display transpune turometrul, vitezometrul, harta de navigaţie şi alte informaţii pe care le selectaţi pe ecranul din spatele volanului.

Plafonul panoramic
Soare şi aer proaspăt: această trapă glisantă deschide noi perspective.

Savuraţi perspectivele ieşite din comun: cu plafonul panoramic rabatabil şi glisant beneficiaţi de panorame încântătoare spre exterior, iar la interior, de mângâierea plăcută a razelor de soare şi de aer proaspăt.

Multimedia.

Poate că sunteţi nevoit să vorbiţi la telefon în timp ce conduceţi sau aveţi nevoie de informaţii actuale sau de ajutorul navigaţiei pentru a ajunge la destinaţie. Sau poate doriţi pur şi simplu să ascultaţi muzică: Polo GTI vă oferă diferite posibilități de a utiliza cele mai moderne tehnologii - simplu şi confortabil.

Radio

Wenn Sie wollen, können Sie damit auch nur Radio hören.

Dar dacă vă place să ascultaţi muzică în timp ce conduceţi, și doriţi totodată să fiţi mereu informat şi să nu renunţaţi la confort, atunci, sistemul radio standard vă va încânta. Fără doar şi poate.

Detalii

Car-Net

Conectat cu tot ceea ce este important pentru dumneavoastră.

Cu smartphone-ul dumneavoastră sunteţi aproape tot timpul on-line. De ce să nu fiţi on-line şi cu automobilul dumneavoastră? Car-Net aduce Polo GTI pe autostrada datelor, pentru ca dumneavoastră să beneficiaţi de numeroase funcții și avantaje. În curând nu veţi mai dori să renunţaţi la ele.

Detalii

Sisteme de asistenţă.

Sistemele inteligente de asistenţă oferite pentru modelele Polo GTI contribuie la creşterea confortului în călătorii şi vă pot ajuta să faceţi faţă situaţiilor critice sau chiar să le evitaţi complet. Şi chiar dacă se va întâmpla doar rar să vă daţi seama direct de intervenţia sistemelor, veţi beneficia totuşi de sentimentul plăcut de a şti că ele există şi vă susţin la nevoie.

Sisteme de asistenţă

Detectorul de oboseală

Inapoi la overview

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Uneori, în trafic se întâmplă lucruri neprevăzute. Polo GTI poate ajuta în astfel de situații.

Senzorul Blind Spot

Inapoi la overview

Automobilul dumneavoastră Polo vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Detectorul de oboseală.

Inapoi la overview

Pentru ca oboseala să nu vă ajungă din urmă.

Nu oboseşte să vă ţină treaz: detectorul de oboseală. Sistemul evaluează modul în care conduce şoferul şi recomandă o pauză dacă această conduită deviază de la cea specifică unui şofer odihnit.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen