Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Polo BlueMotion Trendsetter.

Convinge de la prima privire.

Polo BlueMotion îmbină numeroase componente ce redefinesc standardele în domeniu reducând consumul şi emisiile de CO₂. Tehnologiile inovatoare precum sistemul Start-Stop sau funcţia de recuperare a energiei de frânare fac din acest model, cu un consum redus şi o autonomie ridicată, un adevărat reper în domeniu.

Deschizător de drumuri.

Motorul cu 3 cilindri, 1,0 TSI BlueMotion, este folosit pentru prima dată şi cu siguranţă vă va convinge şi la a doua privire şi la a treia întâlnire ... Cu un consum mediu de doar 4,2 l/100 km, VW Polo Bluemotion parcurge cu un plin de combustibil până la 1.000 km, având emisii de CO₂ de numai 98 g/km. Dar nu vă va oferi doar o conştiinţă curată, ci şi dinamism din plin, mulţumită puterii de 70 kW (95 CP)¹⁾.

 

Consum combustibil în l/100 km: 5,2 (urban)/3,7 (extraurban)/4,1 (mixt), emisii de CO₂ în g/km: 98 g/km (mixt).

Jantele din aliaj uşor "Buenos Aires".

Optimizate din punctul de vedere al rezistenţei la rulare, jantele din aliaj³⁾ uşor de 15 inchi numite "Buenos Aires" incluse în oferta Volkswagen Polo sporesc caracterul aerodinamic şi atrag privirile cu finisajul lor gloss.

Model special. Design special.

Având un interior puternic personalizat, Volkswagen Polo BlueMotion poate fi identificat şi din interior ca fiind un model cu dotări deosebite. Plafonul Pearl Grey, covorașele negre şi planşa de instrumente neagră, sunt în armonie optică deplină cu tapiţeria textilă "Link". La fel ca volanul cu 3 spiţe şi decor cromat, şi levierul frânei de mână şi nuca schimbătorului sunt îmbrăcate în piele. Informaţii importante pentru călătorii sunt oferite de display-ul multifuncţional "Plus". Alături de sistemul Cruise Control, inclus în echiparea standard Polo BlueMotion, numeroase sisteme opţionale de asistență sporesc confortul şi siguranţa. Printre aceştia se numără sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist",  sistemul de asistență pentru reglarea automată a distanței ACC şi camera video pentru marşarier "Rear View".

Tapiţerie textilă proprie.

Scaunele cu tapiţeria textilă "Link" şi combinaţia de nuanţe Negru Titan/Blue reprezintă un element central al designului interior VW Polo BlueMotion. Cotiera centrală servește ca sprijin confortabil şi totodată ca spaţiu practic pentru depozitare fiind inclusă în echiparea standard disponibilă în oferta Volkswagen Polo.

Paşii următori