Mulţi vă vor invidia pentru acest loc.

Sitzkomfort

Dar numai marca beats aplicată pe aceste scaune le face să fie atât de speciale? Nu. Cele două scaune sport din faţă sunt acoperite cu un material textil plăcut şi rezistent, numit Tracks 2. Secţiunile laterale sar în mod deosebit în ochi, având două nuanţe: o parte are aspect de piele, iar cealaltă de material textil. Scaunele sport oferă stabilitate laterală bună, chiar şi atunci când abordaţi virajele mai dinamic. Şi să nu uităm: sunt atât de confortabile, încât nu veţi vrea să mai coborâţi din maşină.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo beats

Sound: check.
La orice petrecere bună... cineva priceput se ocupă de muzică. Pe şosea, această sarcină este preluată de noul Polo beats. Cu sistemul său puternic de sunet beats, de 300 de waţi, vă veţi bucura, oriunde aţi fi, de experienţe sonore excelente. Iar aceasta nu se poate doar auzi, ci se poate şi vedea, deoarece însemnele sale inconfundabile beats rafinează, de asemenea, designul: check.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen