Nu doriţi să vă pierdeţi în mulţime?

Exterior

Black pearleffect, White Silver metalizat sau Flash Red: pentru Polo beats puteţi alege una dintre aceste trei nuanţe. Foliile aplicate pe caroserie¹, disponibile exclusiv pentru modelul beats, sunt diferite în funcţie de culoarea exterioară pe care aţi ales-o. La White Silver, de exemplu, foliile aplicate peste plafon şi capota motorului iau forma unei benzi late, mate şi transparente, cu o linie roşie. Culoarea carcaselor oglinzilor exterioare, de asemenea, contrastează cu vopseaua caroseriei: când culoarea caroseriei este Flash Red şi White Silver, oglinzile exterioare sunt finisate în Deep Black pearleffect.
Jantele din aliaj uşor de 16 inchi Torsby se potrivesc perfect oricărei combinaţii de culori. Acestea au finisaj gloss, negru cu argintiu. Din profil, încă un detaliu atrage atenţia: renumita emblemă beats aplicată pe montantul B, desăvârşind look-ul cool al maşinii.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo beats

Sound: check.
La orice petrecere bună... cineva priceput se ocupă de muzică. Pe şosea, această sarcină este preluată de noul Polo beats. Cu sistemul său puternic de sunet beats, de 300 de waţi, vă veţi bucura, oriunde aţi fi, de experienţe sonore excelente. Iar aceasta nu se poate doar auzi, ci se poate şi vedea, deoarece însemnele sale inconfundabile beats rafinează, de asemenea, designul: check.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen