Nu doriţi să vă pierdeţi în mulţime?

Exterior

Black pearleffect, White Silver metalizat sau Flash Red: pentru Polo beats puteţi alege una dintre aceste trei nuanţe. Foliile aplicate pe caroserie¹, disponibile exclusiv pentru modelul beats, sunt diferite în funcţie de culoarea exterioară pe care aţi ales-o. La White Silver, de exemplu, foliile aplicate peste plafon şi capota motorului iau forma unei benzi late, mate şi transparente, cu o linie roşie. Culoarea carcaselor oglinzilor exterioare, de asemenea, contrastează cu vopseaua caroseriei: când culoarea caroseriei este Flash Red şi White Silver, oglinzile exterioare sunt finisate în Deep Black pearleffect.
Jantele din aliaj uşor de 16 inchi Torsby se potrivesc perfect oricărei combinaţii de culori. Acestea au finisaj gloss, negru cu argintiu. Din profil, încă un detaliu atrage atenţia: renumita emblemă beats aplicată pe montantul B, desăvârşind look-ul cool al maşinii.

Foliile decorative pot prezenta urme de uzură sau învechire după 1 sau 3 ani, sau chiar din primul an de utilizare în zonele geografice foarte calde, ca urmare a influenţei razelor solare directe. Dacă folia decorativă rămâne mai mult timp aplicată pe automobil, pot apărea diferenţe vizibile între suprafaţa care a fost protejată de folie şi suprafaţa a cărei vopsea nu a fost acoperită de folie.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Polo beats

Sound: check.
La orice petrecere bună... cineva priceput se ocupă de muzică. Pe şosea, această sarcină este preluată de noul Polo beats. Cu sistemul său puternic de sunet beats, de 300 de waţi, vă veţi bucura, oriunde aţi fi, de experienţe sonore excelente. Iar aceasta nu se poate doar auzi, ci se poate şi vedea, deoarece însemnele sale inconfundabile beats rafinează, de asemenea, designul: check.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen