Menü schließen

Polo beats

Sound: check.
La orice petrecere bună... cineva priceput se ocupă de muzică. Pe şosea, această sarcină este preluată de noul Polo beats. Cu sistemul său puternic de sunet beats, de 300 de waţi, vă veţi bucura, oriunde aţi fi, de experienţe sonore excelente. Iar aceasta nu se poate doar auzi, ci se poate şi vedea, deoarece însemnele sale inconfundabile beats rafinează, de asemenea, designul: check.

Nu mai poate fi configurat.

Polo beats nu mai poate fi comandat cu dotări personalizate.

Sistemul de sunet Aveţi nevoie de bas?

Daţi muzica la maximum şi bucuraţi-vă de basul care pune pe oricine în mişcare. Polo beats este echipat cu un sistem de sunet produs de specialistul audio Beats Electronics, renumit în întreaga lume datorită mărcii sale de căşti audio: beats by Dr. Dre.

Exterior Nu doriţi să vă adaptați?

Cu Polo beats, puteţi să mergeţi pe propriul drum. Foliile sale îl fac inconfundabil. Oglinzile exterioare reprezintă un contrast atractiv la culoarea caroseriei. Iar jantele din aliaj uşor de 16 inchi Torsby conferă accente sportive.

Interiorul Urcaţi la bord! Începe petrecerea!

Alături de sistemul de sunet, şi designul interior al modelului Polo contribuie la buna dispoziţie de la bord. De la tetiere şi până la covoraşe, veţi fi răsfăţat, dumneavoastră şi pasagerii dumneavoastră, de designul special, specific versiunii beats.

Sitzkomfort Mulţi vă vor invidia pentru acest loc.

Luaţi loc acolo unde şi starurile ar sta cu plăcere. Pentru că în partea din faţă a modelului Polo beats, sunt instalate două scaune sport, pe care este aplicată emblema beats.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team